prijava za partnerje

info@gajmizarstvo.si

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 1 7867 013

STOPITE V STIK

O NAS

Podjetje Gaj mizarstvo, d. o. o., je družinsko podjetje, ki ga vodi že tretja generacija. Glavna dejavnost podjetja je izdelava lesenih ploščatih ročajev za čopiče. Vsi naši izdelki so narejeni izključno iz bukovega lesa. Smo imetniki FSC® certifikata, to pomeni, da bukov les izvira iz odgovorno upravljanih gozdov. Poleg ploščatih ročajev za čopiče izdelujemo še mesarske čoke in delovne površine.

Smo podjetje s 100-% izkoristkom surovine, saj iz ostankov surovine izdelamo lesne brikete, sekance za prekajevanje mesnin in oglje. Ostanke biomase uporabimo za ogrevanje lastne proizvodnje, lakirnice in sušilnic za les.

Naša zgodba se je začela pisati leta 1969 z ustanovitvijo podjetja. Takrat se je dedi Stanislav Jakič podal na samostojno pot in se začel ukvarjati z lesno galanterijo. Izdeloval je lesene palčke za obešalnike in mesarske čoke za rezanje in sekanje mesa. Leta 1976 je proizvodnjo razširil še v izdelavo ročajev za čopiče. 


Po njegovi upokojitvi leta 1984 je obrt prevzel oče Stane Jakič, ki je nadaljeval izdelovanje mesarskih čokov in lesenih ročajev za čopiče. V vseh štiridesetih letih delovne dobe je proizvodnjo nadgrajeval in posodabljal. Ves čas je razmišljal, kako bi lahko kateri proizvodni korak zmanjšal, in ob tem se je utrnila marsikatera ideja, ki jo je pozneje udejanjil. Začetna proizvodnja je bila skorajda ročna, sedaj pa je popolnoma avtomatizirana. 


Leta 2017, po upokojitvi očeta Staneta Jakiča, je vodenje podjetja prevzela hči Tina Nahtigal. Nadaljuje delo predhodnikov, prav tako z mislijo na posodobitve še katerega proizvodnega koraka.

FOTOGRAFIJA VOŠČILO 2018-mizarstvo gaj

NAŠE PREDNOSTI

mizarstvo gaj Layer 825

SLOVENSKA KAKOVOST

mizarstvo gaj Layer 824

PRILAGODLJIVOST

mizarstvo gaj Layer 823

SLOVENSKI LES

mizarstvo gaj Layer 831

100% IZKORISTEK SUROVINE