prijava za partnerje

info@gajmizarstvo.si

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 1 7867 013

STOPITE V STIK

BRIKETI

Lesni bukovi briketi za kurjavo so naravno stisnjeni in pripravljeni za kurjavo. Narejeni so iz ostankov bukove žagovine in so brez dodatnih veziv. Imajo visoko energijsko vrednost.

Zgornja kurilna vrednost je 19.500 kJ/kg, spodnja kurilna vrednost pa 17.000 kJ/kg. Po kurjenju ostane zelo malo pepela, to je 0,66 %. Zaradi naštetih odlik se briketi uvrščajo pod zelo čisto kurjavo. Primerni so za vse vrste kurišč. Skladiščeni morajo biti v suhem prostoru.

Briketi so pakirani v PE vreče po 16 kosov briket/zavitek, teža 14 kg/zavitek. Neto teža ene palete briket je 630 kg, na paleti je 45 zavitkov briket.

briketi-leseni-rocaji-mesarski-coki-delovni-pulti-Gaj-Mizarstvo-16

GALERIJA SLIK

STOPITE V STIK

Za vaša vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.
  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gajmizarstvo.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Gaj mizarstvo, d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  NAŠE PREDNOSTI

  mizarstvo gaj Layer 825

  SLOVENSKA KAKOVOST

  mizarstvo gaj Layer 824

  PRILAGODLJIVOST

  mizarstvo gaj Layer 823

  SLOVENSKI LES

  mizarstvo gaj Layer 831

  100% IZKORISTEK SUROVINE