LESENI ROČAJI

Ploščati leseni ročaji za čopiče so narejeni iz bukovega lesa.

Smo imetniki FSC® certifikata in lahko ročaje za čopiče izdelamo tudi iz 100-% FSC® certificiranega bukovega lesa. Ročaji, narejeni v našem podjetju, se odlikujejo po kakovosti in stabilnosti.

Bukov les predhodno sušimo v lastnih sušilnicah lesa, kjer doseže 8-% vlažnost. Tako predhodno pripravljen les je idealen za izdelavo lesenih ročajev, saj se po postopku izdelave ročajev les ne krči več.

V ponudbi imamo različne ploščate ročaje. Smo odprti za nove izzive in se – če je to v naših zmožnostih – pri izdelavi ročajev prilagajamo željam kupca.

V lastni lakirnici lahko ročaje tudi polakiramo v želenih odtenkih in barvnih kombinacijah.

leseni-rocaji-mesarski-coki-delovni-pulti-Gaj-Mizarstvo-10

STOPITE V STIK

Za vaša vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.
  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gajmizarstvo.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Gaj mizarstvo, d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  NAŠE PREDNOSTI

  mizarstvo gaj Layer 825

  SLOVENSKA KAKOVOST

  mizarstvo gaj Layer 824

  PRILAGODLJIVOST

  mizarstvo gaj Layer 823

  SLOVENSKI LES

  mizarstvo gaj Layer 831

  100% IZKORISTEK SUROVINE