prijava za partnerje

info@gajmizarstvo.si

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 1 7867 013

STOPITE V STIK

SEKANCI

Lesni bukovi sekanci in bukovi elementi so namenjeni uporabi v živilski industriji. Uporabljajo se za dimljenje in prekajevanje živilskih izdelkov. Izdelani so izključno iz bukovega lesa s postopkom žaganja, sekanja in mletja. Bukovi sekanci in bukovi elementi so 100-% naraven produkt brez kakršnih koli dodatkov oziroma kemikalij, obdelava je izključno mehanska.

V ponudbi imamo bukove sekance v granulaciji 0–3, 3–5, 5–6 in 7–12 mm in lesno moko granulacije 0 mm. Pakiramo v PE vreče, teža vreče je 20 kg.

Za dimljenje živil nudimo tudi bukova polena oziroma bukove elemente v dimenzijah 75 x 75 x 500 mm in 75 x 75 x 1000 mm. Pakiranje male dimenzije obsega 300 kos/paleto, velike dimenzije pa 150 kos/paleto.

sekanci-Gaj-Mizarstvo-20

GALERIJA SLIK

STOPITE V STIK

Za vaša vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.
  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gajmizarstvo.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Gaj mizarstvo, d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  NAŠE PREDNOSTI

  mizarstvo gaj Layer 825

  SLOVENSKA KAKOVOST

  mizarstvo gaj Layer 824

  PRILAGODLJIVOST

  mizarstvo gaj Layer 823

  SLOVENSKI LES

  mizarstvo gaj Layer 831

  100% IZKORISTEK SUROVINE